Co je lepší – SMAS nebo RF lifting?

Alexander Gorin lifting

Z hardwarových technik omlazení pleti a obnovy obličejového oválu jsou nejoblíbenější ultrazvuk a radiové vlny. Jsou bezbolestné, nemají prakticky žádné vedlejší účinky, mají kumulativní a dlouhodobé působení. Co je lepší - SMAS nebo RF-lifting se určuje individuálně v závislosti na problému, který má být odstraněn.

Číst více

Co je celulitida: důvody, diagnostika, jak můžeme vyřešit…

Alexander Gorin celulitida
celulitida

Celulitida je strukturální změna v subkutánní tukové vrstvě, což vede k porušení mikrocirkulace a lymfatického odtoku. Lékaři raději používají termín „gynoidní lipodystrofie“ místo „celulitidy“".

Protože celulitida je v jistém smyslu sekundárním ženským pohlavním znakem, je téměř nemožné se jí vyhnout. V té či oné formě se celulitida nachází u 80 – 90% žen. Snaha zbavit se nevýznamných projevů „pomerančová slupky“ na bocích a hýždích tedy nedává velký smysl, protože se jedná o normální estetický jev.

Číst více

Vliv endomasáže pomocí radiofrekvenčních a infračervených vln na fyziologické procesy v těle

Alexander Gorin Без категорії

Moderní kosmetologie se neustále vyvíjí a nabízí nám nové technologie a techniky k udržení krásy a zdraví pokožky. Jednou z těchto inovativních procedur je endomasáž pomocí radiofrekvenčních a infračervených vln. Tato technologie kombinuje výhody radiofrekvenční terapie a infračerveného záření a dosahuje jedinečných výsledků při zpevňování pokožky a ovlivňování fyziologických procesů v těle. V tomto článku se podíváme na to, jak endomasáž ovlivňuje fyziologické procesy v těle a proč je tato procedura ve světě kosmetologie tak oblíbená.

Číst více: „Vliv endomasáže pomocí radiofrekvenčních a infračervených vln na fyziologické procesy v těle“

Vliv vakuové masáže s RF-liftingem na fyziologické procesy organismu

Alexander Gorin lifting

V oblasti kosmetologie se neustále vyvíjejí moderní technologie, které poskytují účinnější a inovativnější metody k udržení krásy a zdraví pokožky. Jednou z takových pokročilých metod je vakuová masáž s RF-liftingem. Tato kombinovaná procedura kombinuje vakuovou masáž a radiofrekvenční terapii a má pozitivní vliv nejen na vzhled pokožky, ale také na fyziologické procesy organismu. V tomto článku se budeme zabývat tím, jak vakuová masáž s RF-liftingem ovlivňuje fyziologické procesy organismu a proč je tato procedura ve světě kosmetologie tak žádaná.

Číst více: „Vliv vakuové masáže s RF-liftingem na fyziologické procesy organismu“

Vliv ultrazvukové kavitace na fyziologické procesy v těle

Alexander Gorin kometologie

Moderní doba kosmetologie a lékařské estetiky nám poskytuje širokou škálu možností, jak zlepšit vzhled a udržet zdravou pokožku. Jedním z inovativních postupů, které jsou uznávány jako žádané, je ultrazvuková kavitace. Tato metoda je založena na využití ultrazvukových vln k ničení tukových buněk a korekci postavy. Jaký je však vliv ultrazvukové kavitace na fyziologické procesy v těle? V tomto článku se touto otázkou budeme zabývat a určíme výhody a možná rizika tohoto postupu.

Číst více: „Vliv ultrazvukové kavitace na fyziologické procesy v těle“

Vliv ultrazvukové kavitace s vakuem na fyziologické procesy

Alexander Gorin Без категорії

Ultrazvuková kavitace s vakuovou masáží je kombinovaná metoda, která spojuje dva silné účinky – ultrazvukové vlny a vakuum. Tento postup pomáhá nejen zlepšit vzhled, ale má také hluboký vliv na fyziologické procesy v těle. Podívejme se blíže na to, jak ultrazvuková kavitace s podtlakem ovlivňuje fyziologické procesy.

Číst více: „Vliv ultrazvukové kavitace s vakuem na fyziologické procesy“

Přístrojová kometologie a vliv na fyziologické procesy v těle.

Alexander Gorin kometologie

Kosmetologie je obor medicíny a krásy, který se neustále vyvíjí a zdokonaluje. Dnes chceme hovořit o tak důležitém směru v kosmetologii, jako je hardwarová kosmetologie, a o tom, jak ovlivňuje fyziologické procesy v těle. Přístrojová kosmetologie je soubor metod a postupů prováděných pomocí speciálních přístrojů a technologií, které mají zlepšit vzhled a celkový stav pokožky a tkání. Její vliv na lidský organismus je však mnohem hlubší než jen zlepšení vzhledu. V tomto článku se budeme zabývat tím, jak hardwarová kosmetologie ovlivňuje fyziologické procesy v těle a proč je důležitá pro udržení zdraví a krásy.

Číst více: „Přístrojová kometologie a vliv na fyziologické procesy v těle.“

Vliv RF liftingu na fyziologické procesy v těle

Alexander Gorin celulitida, lifting

RF Lifting je jednou z nejmodernějších technik přístrojové kosmetologie, která se stala populární díky své účinnosti při posilování a omlazování pokožky. Je založena na využití radiofrekvenčních vln ke stimulaci regeneračních procesů a zlepšení vzhledu. Je však důležité si uvědomit, že RF lifting ovlivňuje nejen pokožku, ale také fyziologické procesy celého těla. V tomto článku se podíváme na to, jak RF Lifting ovlivňuje fyziologické procesy v těle a proč může být prospěšný.

Číst více: „Vliv RF liftingu na fyziologické procesy v těle“

Slovníček kosmetických termínů

Alexander Gorin kometologie

Slovník kosmetických termínů je soubor definic a vysvětlivek, jejichž cílem je objasnit a upřesnit význam těchto termínů. Slouží jako důležitá pomůcka pro profesionály v oboru kosmetologie, studenty a všechny, kteří se zajímají o osobní péči a snaží se porozumět různým kosmetickým postupům a výrobkům.

 

Tento slovník poskytuje jasné a srozumitelné definice pojmů souvisejících s kosmetologií a pomáhá vytvářet společný jazyk pro sdílení znalostí a zkušeností v tomto dynamickém oboru. Podporuje povědomí o různých aspektech péče o pleť, účinných procedurách a kosmetických technikách a pomáhá orientovat se v rozmanitosti produktů a procedur dostupných ve světě kosmetologie.

Cílem slovníku je podpořit porozumění a prohloubit znalosti v oboru kosmetologie, přispět k rozvoji dovedností mezi odborníky a učinit kosmetologii přístupnější a srozumitelnější všem, kteří usilují o zdravou, pěstěnou a krásnou pleť.

Číst více